Egy álom megvalósulásának kezdete….

Hosszú évek kellettek ahhoz is, hogy megtaláljam a saját stílusomat, megértsem, hogy nem az épp aktuális divat ami nekem jól áll. A ’80-as ’90-es években nem volt túl nagy választék itthon, egy nagylábú (mert a legtöbb esetben a testmagasság nagy lábbal is jár…..logikus😊) 183 cm magas nőkezdemény számára, így általában papucsban, tornacipőben, shortban, miniszoknyában (mert minden mini volt, ami másnak hosszú😉, vagy bokalengető nadrágban jártam.

Pár éve szerencsére a cipőgyártók is észrevették a piaci rést, és megjelentek az igazán nőies cipők, 45-ös méretig, Juhé!! De a szoknyák még mindig rövidek voltak…..

2019 nyarán, miután egy diplomáciai rendezvény potom 4 óráját végig álltam tűsarkúban, (ugyanis a ruha ami állva még némi kompromisszummal belefért a protokoll szabályaiba, ülve már korántsem volt a rendezvényre való) úgy döntöttem, hogy VÉGE! Nem kötök több kompromisszumot. Lesz egy saját márkám, magas és különleges testarányú nőknek! 3 héttel az ötlet után, már kezembe is tartottam a TAU első darabjait. Határtalan boldogság volt, felvenni az első kompromisszum nélküli ruhadarabokat. És ez a boldogság azóta is tart.

Mára teljes kollekcióval rendelkezem, és bárki számára elérhető több TAU kollekció.

Nem vagyok stílustanácsadó, nincs színelemző végzettségem, varrni, sőt rajzolni sem tudok,  egyszerűen látom, hogy mi állna jól neked, miben éreznéd magabiztosnak magad. Mit emeljünk ki rajtad, és melyik testrészeden javítsunk optikailag a ruhával.

Nálam az a szabály, hogy nincs szabály. Nincsenek általánosságok. Egyszerűen az embert nézem, aki bejön hozzám, neki mi lenne a legjobb, legelőnyösebb. Fura lesz ezt olvasni, de nekem nem  elsősorban nem a ruha eladása a célom, hanem a hosszútávú együttműködés, arra törekszem, hogy a Showroomból egy elégedett magabiztos ember távozzon.