Csapatom

Ami nagyon fontos szempont számomra egy-egy kollekció fotózásánál, hogy olyan nőket szerettem volna felkérni ruháim bemutatására, akik valódi NŐK, nem képzett modellek, mert rajtuk tudom megmutatni, hogy egy jól szabott ruha igenis mennyire fontos a magabiztos megjelenéshez.

A csapatomból mindenki anyuka, és mindenki igazi NŐ!

Büszke, és hálás vagyok, hogy részesei az álmom megvalósításának, és hogy vállalták a komfortzónájukon kívül eső fotózásokat, felvételeket, videókat, és még ezután is szeretnek engem😊

Károlyi Andrea volt válogatott kosárlabdázó, és 183 cm magas, jelenleg a 3×3-as női kosárcsapat edzője.

Andi:  „Egy véletlen(bár, mint tudjuk nincsenek véletlenek) tombola nyeremény volt az én életemben, hogy évtizedek után újra összesodort az élet Adriennel. Amikor először elmentem hozzá a showroom-ba, akkor valahogy nem voltam beszerző hangulatban, de aztán elkezdtem próbálni az Adrienn által kiválasztott ruhákat, és egyből szerelembe estem! Egymás után többször… Mindannyian magasak vagyunk, de eltérő a testalkatunk, éppen ezért nem minden áll mindenkin ugyanúgy! Amellett, hogy a ruhák alapból magas nőkre vannak szabva, de ha bárhol szeretnénk egy picit alakítani rajtuk, csak kérnünk kell és megcsinálják, ahogy mi szeretnénk. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy ha teheti, akkor legalább egyszer térjen be a Toldy Ferenc utca 55-ös szám alá, mert garantált, hogy ez a betérés nem egyszeri alkalom lesz!

Kalmár Nagy Dóra volt válogatott kosárlabdázó, és 190 cm magas, jelenleg az üzleti életben tevékenykedik.

„Én már figyeltem egy ideje Adrienn munkáit a közösségi médiában és jeleztem is felé, hogy szeretnék elmenni hozzá. Erre végül több hónapot kellett várni, de az élmény megérte a várakozást😊. Mondhatni szerelem volt első látásra. Nagyon jó volt Adriennel néhány évtized után újra találkozni, azonnal megtaláltuk a hangot, és azóta is folyamatosan megtaláljuk:) Számomra egy töltődés minden perc amit a TAU-ban töltök, és nem mellékesen a ruhatáram is teljesen átalakult. Nagyon boldog vagyok, hogy Adrienn és a TAU márka van nekünk. Az én és sok barátnőm öltözködése ezennel megoldva!”

Csak ajánlani tudom azoknak a hölgyeknek, akik meg nem találtak meg a  saját stílusukat és még ma is a „majdnem elég hosszú” ruhákkal küszködnek. Személyes tapasztalatból mondom, ez eléggé önbizalom romboló.

Adrienn és csapata minden ruhadarabot testre szab, és addig nem enged el amíg minden darab tökéletesen nem passzol. Azt kell mondjam addiktív …mar csak ezért is nagyon varom a tavaszi kollekciót.”

Sellei Petra, szintén kosarazott, 190 cm magas, az üzleti világban dolgozik.

„Sosem szerettem, ha fotóznak, de a TAU ruháiban olyan jól éreztem magam, és a lányok társaságában olyan felszabadultan mozogtam, hogy a TAU fotózás egy igazán emlékezetes nap maradt a számomra”

Kosjár Kata, volt válogatott kosárlabdázó, 183 cm magas, Ő is az üzleti életben dolgozik.

„Talán engem volt a legnehezebb meggyőzni, hogy vállaljam a fotózást, mert nem szeretek szerepelni, de Adri tudott olyan szettet mutatni amiben nagyon jól éreztem magam, és azóta is a kedvenc darabjaim.”

Budánovics Noémi 180 cm magas, NBI-ben kosarazott, az egészségügyi szektorban gazdasági igazgató.

“Hogy miért szeretem a TAU ruhákat? Sorolhatnám hosszasan, mert a nadrág hossza pont akkora, de popsiban nem bő, vagy az ujja akár a csuklómig is elér, de mégsem bő a felkaromon, és mindemellett csinosak és szépek, stb. De Nekem nem ez volt, ami igazán megfogott. Amiért azóta is mindig vissza térek egy-egy új darabért az az egyedisége. Mert Nekem ez fontos. Ezek a ruhák nem tucat darabok, nem rohangálnak százával az utcán. És minden évszakban újabb és újabb kollekciók jönnek. Én nem is értem honnan van ennyi fantáziája Adrinak. Fazonuk, anyag minőségük mind mind EGYEDI”

Saci A vele való kapcsolat hatására kezdtem a TAU Ladies with Babes kollekciót megtervezni. Bár Saci nem az átlagtól eltérő magasságú, de amikor kismama lett, rájöttünk, hogy ezen a piacon is hiány van a jó minőségű, jól megtervezett univerzális darabokból.

„A TAU kismama ruhákban csinosan tudtam öltözködni az egész terhességem alatt, sőt számos ruhát a szülés óta is viselek a remek szabásuk miatt. A ruhák anyagai pedig prémium minőségűek. Ennél kellemesebb érzés nem lehet a bőrömnek és a lelkemnek”