Bemutatkozás

IMG_1621

Nádasdi Adrienn vagyok, két gyermek édesanyja és 183 cm magas, kosárlabdázó voltam, eredeti szakmám szerint rendezvényszervező.

Tudjátok hány cm a nők átlagmagassága Magyarországon? Ha nem, akkor elárulom 164 cm.

Ez azt jelenti, hogy a divat világában minden az átlag 164 cm-re van tervezve, varrva, legyártva.

Tehát nekem minden nadrág, zakó, szoknya, blúz, rövid volt, nem ott vágott el a felső ahol kell. Soroljam?   Soha nem volt mit felvennem, vagy csak kompromisszummal!

Gondolom neked is ismerős a probléma😊

2019 nyarán meguntam a kompromisszumot, és bár sem rajzolni, sem varrni nem tudok, viszont szervezni létrehozni igen, megalapítottam a saját márkámat a Tall and Unique-t, magas és különleges testarányú nőknek.

Az elmúlt picit több mint 1 évben 4 fajta kollekciót terveztem meg, amire nagyon büszke vagyok, hogy az egyik ruhám 2020-ban Érték és Minőség Nagydíjat kapott.

2019 szeptemberben berendeztem egy bemutatótermet, ahová bejelentkezés alapján jönnek a hölgyek. Itt állandó 400-500 db-os kollekcióból választhatnak, illetve méretre gyártjuk a ruhákat.

2021. áprilisában pedig a Cápák Között című adásban mutattam meg, mi áll jól egy magas nőnek:-)

Ha te sem szeretnél több kompromisszumot kötni, az öltözködés terén, akkor a legjobb helyen jársz. Végre egy márka a magas és különleges testarányú nőknek. Saját kollekcióm 100 % hazai gyártású. Gondosan válogatom az anyagokat, hogy mindenki részére megtaláljam a kompromisszum nélküli megoldásokat.